Friday, July 31, 2009

::HAPPY BIRTHDAY DEAR=)::

Selamat hari lahir,, happy bezday,, zhe ni shengri quaile,, hmm,, cukup la kot... he~~ Tua da ek kamu.. [sesungguhnya kamu memang lagi tua dari saya] Walaupun agak frust semalam sebab kamu tertidur begitu awal semalam,, hari ni saya bahagia sebab celik mata je da boleh dengar suara kamu..
**Sori aku agak jiwang pagi ni=p**
By the way,, ni hari last aku kat umah,, huhu~~ Malam ni nak naik bas da,, =( bad mood la kalo pikir nak balik arau nih... Report menimbun,, ada quiz lagi,, yang paling malas na ngadap lecture 2 jam itu.. huhu~~ Pemalas macam ni,, Macam mana aku leh sambung study lagi aku pun tak tahu.. Barang tak pack lagi,, nanti kang 2 jam b4 bas gerak aku pack la.. Kalo tertinggal macam biasa la pos barang tuh,, haha~~ [wat pe ada pjabat pos kalo kite tak guna kan?=P]
Hari ni gak umah beso tepi umah aku tu wat kenduri kesyukuran.. Orang Kelantan panggil kenduri naik rumah [org negeri len aku tak tahu] Biasa kenduri naik umah ni biasa biasa je,, panggil orang sekeliling ngan sedara mara je.. Tapi aku tengok da siap 2 khemah besar,, siap warne kuning lagi,, wait3,, ni kenduri naik umah ke kenduri kawin?? huhu~~ Orang kalo da banyak duit tak tahu nak letak mane camnila.. Hehe~takpe la,, sedekah kan.. =) yang penting aku pon turut sama kenyang..
Okla,, aku nak siap gi bandar jap,, buat apa yang patut b4 berangkat ke tanah gersang terchenta.. haha~~ Kalo rajin nanti aku upload pict kenduri tu.. Tu pun kalo sempat la ek.. gtg,, daa~~ =)

2 comments:

LadybugYNA said...

jiwo mung leni gewe.adei =)

yunnzkhalid said...

haha~~ matang la.. geli jah dih.. ishk3!!