Friday, February 6, 2009

..PERLUKAH??..

perlukah??

jadi seorang yang amat kalut..

perlukah??

jadi seorang pengikut yang tegar hatta ke mana2 pun DIA pergi..

perlukah??

jadi seorang hipokrit pabila berada di depan mana2 orang...

perlukah??

jadi seorang yang emo bila duk sorang2... =(


adeh,, episod emo ni tak habis2 lagi.. dan aku tak jugak tau bile musimnya nak habis.. mungkin esok, luse, dan hari2 seterusnya.. dan mungkin juga tak akan habis sampai bila2.. :( apa yang penting?? [KERJASAMA] kui3 =)

ni la... kerjasama itu sangat penting, tp bile da tak sbulu [kate gewe] nak buat apa kerja pun susah.. nak diceritakan skt, aku ni sebenarnye bermasalah kecik, nak mengumpat la kirenye.. tukang inject aku, tukang rinse pun aku, yang lekeh2 ni sume aq yang buat.. depa?? sume keje yang memerlukan skill, EQ, hatta IQ sekalipun, serah pada depa.. aku tak bape pandai,,[bukan tak pandai oke, kurang sikit sj] nak berdiskusi pun aku la orang paling last diberitahu, kalau ckp awal2 pun aku bukan bagi opinion pun, dah memang gaya hidup macam ni, apa boleh buat.. si cantek R n Z ni sememangnya tersangatlah terkenal dengan kepandaian dan kecerdikan depa dalam kelas.. nasib aku pulak tak berapa baik [agak suey la] dapat pulak segroup dengan depa2 ni.. yang parahnya aku jugak la, instructor tanya aku tak dapat jawab apa pun, macam mana nak jawab, bukan aku yang buat experiment.. tapi aku bukan tak nak buat, tapi sokmo kena tinggal.. depa buat pun x pernahnya nak bagitau aku bila..

sebab tu la aku sangat emo sekarang.. hidup macam orang tak de perasaan lagi bagus dari aku mengeluarkan api naga aku yang agak2 temperaturenya dah 145 C ni.. tapi aku rasa bila dah luahkan pasal ni, temp da reduce to 70 C kot.. agak banyak jugak le tu...

banyak lagi keje aku nak kena settle.. report,, assignment,, membalas msg mr. R,, =) next week pulak banyak sangat test nak kena amik.. oke chow~~ adios amigos

5 comments:

damme damiah said...

style bwat asgmnt xckp eh?
pastu mcm nk claim ko xamik tau eh?
screw them
next time buat part sendiri je
:p

dan bila sensorang, lebih mudah emo

Ladybug Yna said...

jgn biarkn idup anda diselubungi EmOOOOO~
sangat tidak selesa.

yunnzkhalid said...

mmg pon gewe.. huhu~~
aah damme,, ajatnye cm tu..
tp mmg kne wat by group..
papehal pon nk kne ngn depa j sbb org ln da ckp geng.. =(

hakiMET said...

emo itu indah...

yunnzkhalid said...

::hakimet::
indah kah??
tak terasa skelumit pon.. =(