Tuesday, March 10, 2009

:: aku blogger tak tegar::

aku seorang blogger yang tidak tegar.. kenapa?? sebab aku jarang sangat nak hupdate aku punya blog... idea banyak tapi masa tak cukup untuk aku online... online pun skoda nak cari bahan untuk assignment... aku lebih suka menjenguk blog orang dari meng'hupdate' blog aku sendirik... selagi masa aku dok arau nih,, selagi tu la aku sanggup jadi blogger tak tegar... tunggu aku abis finall,, jangan sape sentuh pc kat umah.. haha~~~ =D

3 comments:

SuRia MusCHa said...

alo alo uitm arau ek??

saje berjalan2 di blog kamo

shasha_iffa said...

syg!!!

yunnzkhalid said...

::Suria MusCHa::
yup.. kamu pon di sini ka??

::sHam_pah::=)
hi sis..